Ik ben een reiziger!

In mijn vrije tijd ontdek ik de wereld. Mijn werk ervaar ik als meereizen. Ik reis mee met jou als opdrachtgever, team of medewerker in je ontwikkeling. Ik houd van contact maken met anderen en vind het heerlijk nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe dingen te leren. Ik deel mijn verhalen en ben geïnteresseerd in jouw verhaal. Aandacht en respect zijn voor mij belangrijke pijlers. Jouw verhalen verrijken mij en ik hoop met mijn professionele kwaliteiten, mijn persoonlijkheid en ervaring en mijn verhalen aan jouw ontwikkeling of die van de organisatie bij te dragen. Mijn vak als HR-professional en coach/loopbaanprofessional zijn voor mij dan ook een logische combinatie met wie ik ben!

“Hard op de inhoud, zacht op de relatie”

Deze slogan is mij door opdrachtgevers en coachklanten meegegeven als typerend voor mij. Dit betekent dat ik mij inhoudelijk blijf focussen op de opdracht, de doelstelling, mijn kennis en de richting van de samenwerking. Dit doe ik heel direct en expliciet. Ik heb er geen moeite mee om de pijnlijke plekken te benoemen en “vuile” handen te maken. Men noemt mij daarom wel eens “eigenwijs”. Dit doe ik echter wel vanuit de goede relatie en met respect en aandacht voor de personen waarmee ik werk. Het hart van mensen winnen en raken om beweging en verandering te realiseren staat in een van de referenties. En dat is wat mij voldoening geeft. Op het juiste moment en de juiste plek feedback geven, zodat jij of jouw organisatie verder kan. Dat jij of de organisatie zelf de regie houdt is essentieel. Het gaat er niet om dat ik mijn zin krijg en op het podium sta…het gaat erom dat jij kunt ontwikkelen, op jouw podium stapt en kunt floreren!

Anderen typeren mij als:

  • Laagdrempelig en toegankelijk, én confronterend en no-nonsens;
  • Hard op de inhoud, én zacht op de relatie;
  • Respect voor het individu én met een scherpe focus op de doelstelling van de opdracht;
  • Een netwerker en verbinder, die het niet erg vindt een ander te laten scoren voor het beste resultaat;
  • Kundig met kennis van zaken en een groot empathisch vermogen;
  • Conceptueel, creatief en flexibel.

Maar oordeel vooral zelf, want dat is wat ertoe doet!

Zet je mij in voor een opdracht?

  • Ik behoef slechts een korte introductie en vind zelf mijn weg in de organisatie of opdracht.
  • Ik houd de doelstelling van de opdracht steeds voor ogen en stem af om de opdrachtgever aangesloten te houden en de koers eventueel bij te stellen.
  • Ik evalueer tussentijds praktisch en verzorg, als wenselijk, ook formele evaluaties.