Enkele referenties

Coachee loopbaantraject

Corine als coach betekent dat je een échte gesprekspartner hebt: Corine luistert goed en stelt verhelderende vragen, ook als ze confronterend zijn. Ze blijft voortdurend met je in verbinding, ook tussen de contactmomenten kun je op haar duidelijke feedback, oprechte aansporing en empathische steun rekenen. Ze maakt gebruik van afwisselende werkvormen, die je gebundeld je eigen coachvraag laten beantwoorden. Door deze afwisseling is het traject intensief, maar voelt dat niet zo. Dus heb je een coachvraag: kies voor een nuttig traject met een fijne coach gewoon voor Corine.

Drs. Marjoleine van Doorn-Claassen, Programmadirecteur Van Werk Naar Werk Gemeente Rotterdam

Ik heb Corine leren kennen als trajectmanager in ons programma Van Werk Naar Werk. Haar open minded wijze van werken past goed bij de diversiteit aan kandidaten die in ons programma in begeleiding zijn. Ze weet het hart van mensen te winnen maar ook te raken en dat veroorzaakt beweging en verandering. We hebben Corine gevraagd om voor kandidaten met oplossingen te komen die hen in staat stellen om zelfstandig voort te kunnen en dat lukt haar op een heel gedegen, integere manier. Ze is een goede teamspeler met behoud van haar individuele waarden en overtuigingen. Dat maakt haar voor zowel ons als de kandidaten een duidelijk ankerpunt in vaak woelige tijden.

Pim Backer, lid DB NVON (Nederlandse Vereniging van Onderwijsgevenden in de Natuurwetenschappen).

We hebben Corine gevraagd ons te helpen bij een verbeteringstraject voor onze vereniging, eerst halve dag Dagelijks Bestuur en vervolgens anderhalve dag gehele Algemeen Bestuur. Corine heb ik ervaren als een open, rustige coach. Ze is gedreven, weet snel een groep to-the-point te brengen en heeft zich daarbij een goede (be)speler van teamprocessen getoond.

Roland van der Starre; gemeentesecretaris/directeur gemeente Buren

Corine adviseerde mij in de voorbereiding van een lastig en gevoelig functioneringsgesprek. Ik heb Corine ervaren als no nonsens en empathisch. Ze communiceert open en komt snel tot de kern.

Beleidsadviseur; gemeente Rotterdam

Corine straalt de rust uit die je soms nodig hebt. Die rust is soms krachtiger dan de woorden. Zo krachtig, dat je zelf rustiger wordt. Daarnaast maakt haar oprechtheid haar uniek. Ze heeft oog voor zowel je persoonlijke ambities als voor de ambities van de organisatie; en spelenderwijs maakt ze dat ook kenbaar. Al met al is ze een goede teamplayer op diverse fronten.

Johanneke Peeters; teamleider Beleid en Juridische Zaken Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

Wij hebben Corine als trainer/coach ingezet bij een ontwikkeltraject van team Juridische Zaken. Zij heeft het team begeleid bij twee teammiddagen en de leidinggevende en een teamlid gecoacht. Door haar effectieve en natuurlijke stijl van coachen heeft zij het team op het punt gebracht dat gezamenlijk een concreet jaarplan en een visie op de langere termijn geformuleerd kunnen worden. Zij neemt scherp waar en is goed in staat zaken te benoemen. Zij communiceert helder en adequaat en hanteert tijdens het proces korte communicatielijnen. We hebben haar begeleiding als heel waardevol ervaren.